j.c. herman

horeca


Sinds 2011 maakt J.C. HERMAN – onder de naam J. C. HERMAN manufacture – series uniek serviesgoed voor de beste restaurants en hotels over de hele wereld. Soms items uit onze collectie, maar meestal exclusief ontworpen en geproduceerd.

Met jaren ervaring zijn we goed op de hoogte van trends en veranderingen in de horeca. Daarnaast weten we door die ervaring hoe ons serviesgoed zich gedraagt bij intensief dagelijks gebruik. Soms moeten we inleveren op finesse vanwege gewenste robuustheid.

Samenwerkend met chefs of hoteliers, ontwerpen we telkens nieuwe vormen en kleuren die passen bij de vraag. Hoe preciezer de vraag, hoe meer plezier we hebben in het vinden van oplossingen, want in de beperking toont zich de meester.
Het is aan u: ragfijn, translucent spierwit porselein of degelijke, zware stootvaste borden.

Schalen, borden, deksels, sauskannetjes; er kan van alles, zolang het maar rond is, want we werken aan de schijf (de keramiek wordt gedraaid) en niet met mallen of handvormen.
Van tien tot honderd exemplaren, alles wordt per stuk gemaakt.

Kijk in de webshop voor een indruk van de prijzen van divers serviesgoed.
Of neem contact op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak voor een bezoek aan ons atelier om de mogelijkheden te zien en bespreken.